Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

5 причини да продадем имот точно сега

2023-03-18


За жилищния пазар в София през последните няколко години са характерни рекордните обеми продажби, силното търсене, надвишаващо предлагането, както и ускоряващ се ръст на цените.

Отлични условия за продажба на имот! Пуснете обява тук

Ако все още се колебаете дали да пуснете за продажба на пазара свой имот, ето няколко причини в подкрепа на това решение:

1. Продажба на добра цена

В момента цените на имотите у нас са на най-високите си нива от 2008 г. насам.

Например, в столицата средната цена на закупените през първото полугодие на 2023 г. апартаменти, по данни на BULGARIAN PROPERTIES, е 1 500 евро/кв. м.

Изводът от тези данни - в момента за имота си ще получите наистина добра цена.
Обявяте имот за продажба тук

2. Сключване на бърза сделка

Имотният пазар все още е изключително активен. Голяма част от търсенето остава неудовлетворено, което дава възможност за сключване на бързи сделки.

От BULGARIAN PROPERTIES посочват, че това е възможно да се случи дори в рамките на дни.

3. Усилено търсене на имоти в цялата страна

Ако притежавате имот, който в момента не ви е нужен - например селска къща, чиято поддръжка натоварва бюджета ви, настоящият момент е отличен за продажбата му.

В цялата страна усилено се търсят имоти не само в големите градове, но и в малките градчета. Пример е рекордът на Несебър, който надмина дори Бургас по брой сделки.


BULGARIAN PROPERTIES разполага с офиси в цялата страна и може да съдейства за продажбата на имот на локално ниво.

4. Променен начин на живот и жилищни нужди

Пандемията промени изискванията ни към жилищното пространство. В момента купувачите търсят по-големи апартаменти, жилища в затворени комплекси и сгради със собствен двор, партерни апартаменти с тераса-двор, както и апартаменти с големи тераси и гледки, сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES.

Ако и вашите жилищни нужди са се променили, сега е моментът да продадете старото си жилище и да се насочите към имот, който отговаря на новия ви начин на живот. Професионалните брокери на агенцията са насреща за съдействие както при продажба, така и при покупка на имот.

5. Смяна на местоживеенето

От началото на пандемията над 100 000 души са сменили адресната си регистрация от град към село, според данни на Националния статистически институт. Благодарение на варианта за работа от вкъщи, цели семейства от големите градове се връщат по родните си места, където разходите за живот са по-ниски, а природата - по-близо.

Други пък напускат големия град, за да се заселят в покрайнините му, където въздухът е по-чист, по-тихо е, а средата на живот е далеч по-малко стресираща.

Защо да продадете имота си с BULGARIAN PROPERTIES?

Ние имаме зад гърба си милиони квадратни метри реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент у нас през последните 20 години.

BULGARIAN PROPERTIES предлага на купувачите, избрали агенцията като партньор в продажбата на своя имот, пряк достъп до основните групи купувачи на пазара, отличен екип от професионални брокери и професионално следпродажбено обслужване до предаването на владението на новия собственик.


Нашият сайт е един от най-посещаваните и популярни имотни сайтове у нас. В рекламните дейности на компанията влизат поддържане на фейсбук и инстаграм страници с ежедневни постове, снимки и видео, имейл кампании и други активности по директен маркетинг до огромната база с над 500 000 клиента.

BULGARIAN PROPERTIES провежда и финансира мащабна платена реклама в Google и Facebook, както и в други социални мрежи. Поддържа платена реклама във водещите имотни портали, изготвя ПР материали в различни печатни и онлайн медии, като дори успява да включи своите топ обекти в репортажи по националните телевизии.

Продайте имот с BULGARIAN PROPERTIESОнлайн оценка на имот тук


  Още новини

Сподели
REALTONS PLACE - наемете нов модерен офис срещу мол Paradise Center!
Бизнесът ви се развива и имате нужда от по-добро място с по-качествена среда за вашите служители, клиенти и партньори?
Можете да си го осигурите още сега, като наемете офис в най-новата офис сграда на бул. Черни връх, точно до метростанция Витоша и мол Парадайс! Разгледайте наличните помещения и се свържете с отговорния консултант.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Как да подготвим жилището си за продажба на възможно най-добра цена

Пазарът на недвижими имоти у нас отбеляза сериозни ръстове в последните две години - не само в резултат на инфлацията и ръста в цените на суровините, но и като отговор на повишеното търсене от страна на инвеститори и купувачи. Тенденцията към покачване се запазва и през втората половина на 2023 г., макар и темповете значително да се забавят, сочи статистиката.

И докато...

05 Декември, 2023
последни новини
Central Park е най-продаваният комплекс ново строителство през 2023 г.!

За втора поредна година 🏆 призът за "Най-продаван комплекс ново строителство" на водещата агенция BULGARIAN PROPERTIES отива при Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София!

Освен мащабите на проекта, предвиденото парково пространство, отлично местоположение и страхотни гледки, Central Park заслужи вниманието на купувачите със своята уникална кон...

05 Декември, 2023
Фирмени
Брокери на месец декември 2023

С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции.

Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги позд...

04 Декември, 2023
Медиите за нас
Полина Стойкова за Darik Business Review: AI ще изведе имотния пазар на качествено ново ниво

Вижте как обобщи настоящата и какво прогнозира за следващата година на имотния пазар изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Каква беше 2023 г. за имотния пазар у нас?

Изминаващата година, като цяло, беше по-спокойна за имотния пазар. Тя успя да донесе баланс след бурните процеси, които протекоха в годините след пандемията.

Достиг...

30 Ноември, 2023

Изпратете запитване