Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Стартираха продажбите в сграда H на комплекс Vitosha View

2022-08-11   |  BULGARIAN PROPERTIES, ексклузивен агент маркетинг и продажби


С особено вълнение обявяваме старта на продажбите на поредната нова фаза от емблематичния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада!

Тя е част от разширението на проекта навътре в квартала и се очаква строителството й да започне в началото на 2023 г.

Възползвайте се от възможността да изберете имот в този емблематичен комплекс при максимален избор сега! Разгледайте тук

Вече Ви информирахме за старта на сроителството на сграда G4. Вижте видео:



Предстои издаването на разрешение за строеж и на сградите G1 и G2. Последни наличности в сгради G!

Хитовият комплекс Vitosha View е разположен на новоизградена асфалтирана улица, която има директен излаз на бул. Черни връх. Ключово в локацията е нейната изключителна комуникативност. Разположен на няколкостотин метра под кръговото движение на булевардите „Черни Връх“ и „Околовръстен път“, там, където „Околовръстен път“ „потъва“ под нивото на булевард „Черни връх“, което заедно със зеления пояс от висока растителност осигурява тишината и уюта на обитаване.

Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобуса са на по-малко от 100 метра от Vitosha View. В непосредствена близост се намират модерни спортни комплекси с игрища за тенис, футбол и др.

От другата страна на булеварда на пешеходно разстояние е предвидено изграждане на парк, до който ще минава и велоалеята, свързваща квартала с Южния парк и центъра на града. На пет минути с автомобил (2.5 км) се намира станцията на Драгалевския лифт, който води до главната ски зона на Витоша.

За изминалите 7 години Vitosha View може да се похвали с изключителен успех в продажбите, 5 напълно завършени сгради и 1 на финаланата права и бързи продажби още на предварителен етап на всяка следваща нова сграда в комплекса!

Всичко това, дължащо се на доказаното качество, отличното проектиране и изпълнение, модерна архитeктура и отличаваща се визия, популярен район, за чието развитие Vitosha View има ключов принос, както и страхотен екип, който допринася за развитието на комплекса и неговия маркетинг и продажби.

Разгледайте подробно Vitosha View




  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване