Контакти
0

Недвижими имоти в района на Оризаре продава и отдава под наем

Село Оризаре се намира в югоизточна България, в община Несебър. Разположението му близо до морето го прави предпочитано място за покупка на вила, къща и парцел. Фактът, че курорта Слънчев бряг се намира само на около 10 км от Оризаре означава, че имотите тук са изключително изгодни и едновременно с това близо до морето.

Близо до Оризаре се намира язовир Порой - разположен сред красива природа, язовирът предлага пълноценна отмора и спокойствие. Предлагането на недвижими имоти в село Оризаре включва оферти за семейни къщи и вили, но също и парцели земя за застрояване. Ако искате да купите имот в района на село Оризаре или пък да продадете притежаван имот тук, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти, където ще получите професионална помощ и съдействие.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Реновирана къща в с. Оризаре с. Оризаре Едноетажна къща с камина на 15км. от Слънчев бряг Всеки един от нас се е замислял поне веднъж да избяга от големия и натоварващ град, от шумотевицата и от пренаселеността и да отиде в спокойните покрайнини, близо до природата. Доста добра идея, нали! Ако и вие се замисляте може да разгледате новото ни предложение за прекрасна ...прочети повече
€ 49 950
140.00 m2 (356€/m2)
Тип на имота: Къщи
Иван Кунев Старши брокер, Слънчев бряг
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване