Контакти
0

Недвижими имоти в района на Памукчии продава и отдава под наем

Село Памукчии се намира в североизточната част на България, като е част от община Нови Хан и област Шумен. Местното население се състои главно от етнически турци, както и от българи, като има и заселници от чужбина. В селото има един православен храм, който е в добро състояние, както и училище и футболен клуб. Всяка година на поляна в края на село Памукчии се организира весел и шумен мото събор, който продължава от 20 до 23 юли.

Предлагането на недвижими имоти в село Памукчии и района не е голямо, но все пак има оферти за семейни къщи и вили, както и парцели земя с различен статут и площ. Апартаменти за продажба и под наем в селото не се предлагат, но такива обяви има в близките градове Нови Пазар и Шумен. Районът е изключително спокоен и приятен, с разнообразие от животински видове и растителност. Ако вие търсите да закупите имот в района на селото или искате да обявите за продажба притежаван от вас имот, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви консултират и да ви помогнат.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване