Контакти
0

Недвижими имоти в района на Патрешко продава и отдава под наем

Село Патрешко е разположено в Северна България и е част от община Троян в Ловешка област. Селото се състои от шестнадесет махали и се намира на около 12 км от град Троян, недалеч от връх Момина Могила и в близост до малък язовир. В близост са разположени селата Орешак, Гумущник и Белиш. Селото е обградено от букови, дъбови и борови гори, богато на дивеч по северните склонове, и обработваеми площи по южните склонове.

В района на селото има няколко тракийски могили, две разрушени калета, и месността Скоковете, където според легенди има заровени съкровища. Недалече от селото има залежи на глина, правени са и сондажи за нефт. Всяка година в селото се провежда събор с много музика и танци.

В село Патрешко и региона се предлагат за продажба недвижими имоти от различно естество. Тук има къщи за продан, семейни вили, както и парцели земя с различен статут и големина. Офертите за продажба на имоти са най-различни, районът е спокоен и тих, а цените са изгодни. В по-големите градове до селото - Троян и Ловеч, се предлагат също апартаменти за продажба и под наем. Ако вие искате да закупите имот тук или вече притежавате имот, който искате да продадете, можете да се обърнете към нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви дадем професионален съвет и помощ.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване