Контакти
0

Недвижими имоти в района на Пчеларово продава и отдава под наем

Село Пчеларово се намира в планински район в Южна България и е част от област Кърджали. Недалеч от селото има три язовира, а в близост се намира връх Света Еленка. Районът на село Пчеларово е известен с минералните си извори, които много хора смятат, че са с лековити свойства. Такава лековита вода може да се пие от Сталевата чешма, както и от Желязната чешма, чиято вода лекува много заболявания. В селото има читалище с фолклорна група, паметник на Васил Левски, парк и параклис, както и църква и музей.

Районът на село Пчеларово предлага различни оферти за продажба на имоти. Изборът е между къщи и парцели земя с разлчина големина, както и вили. В близкия град Кърджали се предлагат и апартаменти под наем и за продажба. Цените на недвижимите имоти в района са разумни, което прави инвестицията тук добра. Тези, които искат да продадат притежаван от тях имот в района, както и тези, които искат да закупят имот в селото, могат да се свържат с брокери от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване