Контакти
0

Недвижими имоти в района на Пчелник продава и отдава под наем

Разположено в Североизточна България, село Пчелник е част от община Долни чифлик в област Варна. В селото има православен храм, няколко магазина и кафене. Всяка година през първата неделя на юни месец се организира традиционен общоселски събор. Освен това в селото се чества и пролетния празник на мюсюлманите „Хъдреллез“.

Село Пчелник е район с предлагане на различни оферти за недвижими имоти, сред които семейни къщи и вили, както и парцели земя за застрояване. В селото няма обяви за продажба или наем на апартаменти. Такива оферти има в близкия град Варна и в морските курорти наоколо. Клиентите, които искат да закупят недвижим имот в района на село Пчелник, както и тези които притежават имот и искат да го продадат, могат да се свържа с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване