Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Петров дол продава и отдава под наем

Село Петров дол е разположено в община Провадия във Варненска област, като е част от Североизточна България. То се намира само на 6 км от самия град Провадия и недалеч от защитената местност „Голямата канара“, където могат да се забележат скали с интересни форми, образувани от река текла тук преди години.

Именно в тази местност край Провадия се заселили монаси отшелници, които са създали скалния манастир „Голямата канара“, известен още като „Седемте килии“. В южна посока от село Петров дол са разположени скалните манастири „Свети Георги“ и „Градище“. Ежегодният традиционен сбор на селото се провежда тук на 6 май.

В района на село Петров дол няма голямо предлагане на имоти за продажба и под наем, но все пак има оферти за парцели земя, вили и семейни къщи. Обяви за апартаменти за продажба и под наем има в близките градове Провадия и Варна. Цените на недвижимите имоти в района са в разумни граници и затова всяка инвестиция, направена в района се счита за добра. Нашата агенция за недвижими имоти би могла да намери подходящия имот за покупка за вас, както и да намери купувач на притежаван от вас имот, било то къща, вила или парцел земя.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Петров дол?

Изпратете запитване