Контакти
0

Недвижими имоти в района на Петров дол продава и отдава под наем

Село Петров дол е разположено в община Провадия във Варненска област, като е част от Североизточна България. То се намира само на 6 км от самия град Провадия и недалеч от защитената местност „Голямата канара“, където могат да се забележат скали с интересни форми, образувани от река текла тук преди години.

Именно в тази местност край Провадия се заселили монаси отшелници, които са създали скалния манастир „Голямата канара“, известен още като „Седемте килии“. В южна посока от село Петров дол са разположени скалните манастири „Свети Георги“ и „Градище“. Ежегодният традиционен сбор на селото се провежда тук на 6 май.

В района на село Петров дол няма голямо предлагане на имоти за продажба и под наем, но все пак има оферти за парцели земя, вили и семейни къщи. Обяви за апартаменти за продажба и под наем има в близките градове Провадия и Варна. Цените на недвижимите имоти в района са в разумни граници и затова всяка инвестиция, направена в района се счита за добра. Нашата агенция за недвижими имоти би могла да намери подходящия имот за покупка за вас, както и да намери купувач на притежаван от вас имот, било то къща, вила или парцел земя.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Къща „Прованс“ в спокойно село, район Варна Близо до гр. Варна Изцяло ремонтирана къща в спокойно село на 35 км. от гр. Варна Потопете се в атмосферата на тази изцяло ремонтирана къща разположена в живопистно село в близост до магистрала в района на град Варна. Селото е изключително спокойно, населено целогодишно, с всекидневен транспорт до Варна и близкия град Провадия - 6 км. Имотът е изцяло реновиран ...прочети повече
€ 90 000
180.00 m2 (500€/m2)
Тип на имота: Къщи
Юлияна Куртева Брокер, Варна
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване