Контакти
0

Недвижими имоти в района на Пирин продава и отдава под наем

Село Пирин е разположено в Югозападна България и е част от община Сандански в Благоевградска Област. То се намира в планински район и е в близост до град Гоце Делчев и ГКПП Кулата. От селото има път за хижите „Пирин“ и „Малина“. Сред забележителностите в района, които следва да се посетят са църквата „Свети Николай“, която датира от 1885 година, параклисът „Свети Дух“, както и пещерите „Змейова дупка“ и „Яворова дупка“.

Традиционният събор на селото се отбелязва в деня на Свети Дух през юни, като се прави курбан, има много музика и хора, органзират се спортни борби и цялото село се събира. Друг ден, който се почита от хората в селото е Бабинден през януари, когато празнуват бабите акушерки. В село Пирин са родени талантливите сестри Бисерови.

Предлагането на имоти в района на село Пирин не е голямо, но има добри оферти за семейни къщи и вили, както и подходящи парцели земя за застрояване или обработване. В близост до село Пирин са градовете Сандански и Благоевград, където има и добър избор на апартаменти за продажба и под наем. Цените на имотите в района на селото са разумни, което прави инвестицията тук добра. Тези, които искат да закупят имоти в района на село Пирин в област Благоевград или вече притежават имот тук, който искат да продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване