Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Плиска продава и отдава под наем

Град Плиска е разположен в Северна България и е част от община Каспичан в Шуменска област, като е надалеч и от град Нови Пазар. През 1900 година в района на днешния град са открити останки от средновековния град Плиска, столица на България от края на 7 век до 893 година. В района на град Плиска са открити много останки от старобългарско време и от раннославянската култура.

В града днес има нова музейна сграда и експозиция, като са направени интересни възстановки. Тук има още един голям православен храм, едно основно училище и една детска градина, както и едно читалище. В Плиска са разположени и няколко от стоте национални туристически обекта, а именно Голямата Базилика и Националния историко-археологически резерват, където могат да се видят съдове, оръжия и накити от добрите времена за старата столица на България.

В района на град Плиска се предлагат различни оферти за продажба на имоти. Тук могат да бъдат намерени вили и къщи, хубави парцели земя, както и апартаменти. Подобно е и предлагането в близките селище Каспичан и Нови Пазар. В случай, че вие търсите да закупите имот в района на град Плиска или ако вече притежавате имот тук, който искате да продадете, можете да потърсите брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и те ще ви помогнат с професионален съвет.
Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Плиска?
Продажба
Триетажна къща в старата столица Плиска, на 25 км от гр. Шумен гр. Плиска Качествено ремонтиран имот до ключ с поддържан двор, басейн и лятна кухня Прекрасна триетажна къща, строена през 1990 година и основно ремонтирана през 2020 година с обурудвана лятна кухня в старата столица град Плиска, район с богата история и различни забележителности, на 25 км от град Шумен и на 65 км от град Варна и международното летище (40 мин с
€ 190 000
Площ: 314 м2  Двор: 700 м2
Тип на имота: Къща
Красен Захариев Брокер, Варна
Продажба
Дестилерия за преработка на етерично - маслени суровини гр. Плиска Готов бизнес имот в гр. Плиска,само на 10 минути от магистрала Хемус Отличен бизнес имот в гр. Плиска. Страната ни има дълги традиции в отглеждането и производството на етерични масла. Нарастващото приложение на етеричните масла в леката промишленост (козметична, медицинска, хранително-вкусова и др.) и бързото развитие на ароматерапията ускориха
€ 400 000
Площ: 1 485 м2  Двор: не
Тип на имота: Фабрика и индустрия
Георги Георгиев Брокер, Варна
2 от 2 резултата

Изпратете запитване