Контакти
0

Недвижими имоти в района на Плиска продава и отдава под наем

Град Плиска е разположен в Северна България и е част от община Каспичан в Шуменска област, като е надалеч и от град Нови Пазар. През 1900 година в района на днешния град са открити останки от средновековния град Плиска, столица на България от края на 7 век до 893 година. В района на град Плиска са открити много останки от старобългарско време и от раннославянската култура.

В града днес има нова музейна сграда и експозиция, като са направени интересни възстановки. Тук има още един голям православен храм, едно основно училище и една детска градина, както и едно читалище. В Плиска са разположени и няколко от стоте национални туристически обекта, а именно Голямата Базилика и Националния историко-археологически резерват, където могат да се видят съдове, оръжия и накити от добрите времена за старата столица на България.

В района на град Плиска се предлагат различни оферти за продажба на имоти. Тук могат да бъдат намерени вили и къщи, хубави парцели земя, както и апартаменти. Подобно е и предлагането в близките селище Каспичан и Нови Пазар. В случай, че вие търсите да закупите имот в района на град Плиска или ако вече притежавате имот тук, който искате да продадете, можете да потърсите брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и те ще ви помогнат с професионален съвет.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване