Контакти
0

Недвижими имоти в района на Полетинци продава и отдава под наем

Село Полетинци се намира в планински район в Западна България и е част от област Кюстендил. Образувано от няколко махали селото има няколко интересни забележителности, а именно църквата „Света Петка“, Оброка „Свети Панталеймон“, Оброка „Свети Дух“, както и оброка „Свети Илия“. Районът е тих и спокоен, подходящ за почивка и селски туризъм.

Тези, които са решили да инвестират в имот тук, следва да знаят че в района има различни оферти за недвижими имоти, а именно къщи и вили, както и парцели земя. Оферти за апартаменти за продажба и под наем могат да бъдат намерени в близкия град Кюстендил. Информация за предлаганите имоти може да бъде предоставена от брокерите на нашата агенция за недвижими имоти, които могат да съдействат както при намирането на подходящ имот за покупка, така и при намирането на купувач за имот, които искате да продадете.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване