Контакти
0

Недвижими имоти в района на Пресяка продава и отдава под наем

Разположено в Северна България, село Пресяка се намира в област Ловеч, само на 5 км в североизточна посока от града. Обградено от многогодишни гори, в красива местност, селото е известно с местността Усоето. Тук живеят около 480 души, които се занимават с отглеждането на лозови насаждения, орехи, царевица. До селото минава река Осъм, като предлага отлични възможности за риболов, а в околните гори има много дивеч.

Селото е известно с факта, че хората тук имат прякори и се познават именно така, а не по фамилията. Традиционният събор на селото се провежда на Илинден с много танци и песни, като се прави курбан и се предлага богата трапеза с местни специалитети. Масите на гощавката се слагат по традиция на сянка под лозите на всяка къща.

Изборът на имоти в село Пресяка се свежда до семейни къщи и вили. Има, разбира се, и оферти за парцели земя. Ако търсите апартаменти за продажба или под наем обаче, такива можете да намерите в близкия град Ловеч. Ако желаете да закупите недвижим имот тук или притежавате имот в района на село Пресяка, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, където ще получите нужното съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване