Контакти
0

Недвижими имоти в района на Провадия продава и отдава под наем

Град Провадия се намира в североизточната част на България и е част от Варненска област. Градът се намира в източната част на дунавската равнина и е разположен от двете страни на река Провадийска. Селището има над 15 вековна история, като са намерени археологически останки от 5 век преди Христа. Предполага се, че градът е основан като крепост по византийско време и е имало интересна история. Религията изповядвана тук е източноправославната, като днес в града има голям православен храм, но също и стара джамия, останала от времето на турското робство. Всяка година на Цветница в град Провадия се организира пролетен панаир.

В град Провадия могат да бъдат намерени различни оферти за продажба на семейни къщи, а също парцели земя и вили. Цените са разумни, като биха задоволили всяко търсене, вкус и бюджет. Тези инвеститори, които искат да закупят имот в района на град Провадия, както и тези, които вече притежават имоти в района и искат да ги продадат, могат да се свържат с нашата агенция за недвижими имоти и да получат професионален съвет и помощ.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване