Контакти
0

Недвижими имоти в района на Радювене продава и отдава под наем

Село Радювене е разположено в Северна България и е част от област Ловеч, като се намира само на 10 км от областния град. Селото е разположено в Среден Предбалкан и се намира край река Тоша, която е приток на река Вит. Населението тук изповядва източното православие. В селото има читалище, няколко тракийски могили, стара черква с красива дърворезба. В близост е намерено монетно съкровище от римско време. В района на село Радювене са разположени Доновската пещера, язовир „Радотина“, както и едно от скривалищата на Васил Левски.

Сред предлаганите оферти за недвижими имоти в района на село Радявене има семейни къщи и вили, а също парцели земя. Апартаменти под наем и за продажба следва да се намерят в град Ловеч. Тези, които искат да намерят подходящи имоти за закупуване в района на село Радювене или пък притежават имоти тук, които искат да продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, от където ще получат съдействие и професионална помощ.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване