Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Билла с втори обект в Стара Загора

2008-12-04   |  Пари, бр.236, 04.12.08

Веригата супермаркети Билла с изпълнителен директор Емил Стефанов ще отвори втори обект в Стара Загора. Компанията нае 1368 кв.м. в новоизграждащия се търговски комплекс City Center Stara Zagora, който ще бъде разположен на бул. „Княз Александър Батенберг”.

Комплексът ще бъде търговски център от регионален тип или т. нар. community center, предназначен да обслужва предимно живеещите и работещите в района. В City Center Stara Zagora ще има магазини, Заведение за хранене, кафене, козметичен и фризьорски център, фитнес, както и подземен паркинг на 3 нива.

Разгледайте нашите оферти в Стара Загора

  Още новини

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Готови за ползване студиа на първа линия до къмпинг Градина
Осигурете си незабравими лета в комплекс с басейн на великолепния Царски плаж между Черноморец и Созопол! Независимо дали търсите романтична почивка, семейна ваканция или самостоятелен ваканционен дом, тук ще намерите всичко, от което се нуждаете. В допълнение, имате възможност за допълнителен доход от отдаване под наем. Разгледайте тази оферта още сега!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Цените на жилища с двуцифрен ръст. Топ съвети към продавачите

По данни на НСИ за първото тримесечие цените на жилищните имоти в страната са се покачили с 16% спрямо година по-рано. Подобен ускорен ръст не е регистриран от 2022 г. насам. За сравнение, през 2023 г. годишният ръст в цените беше е около 10%.

Подобно движение нагоре НСИ регистрира и при доходите, като по данни за първото тримесечие на 2024 г. средната месечна работна заплата в стра...

16 Юли, 2024
Медиите за нас
Пазарът на жилища: А сега накъде?

За оживлението на пазара на имоти и прогнозите за неговото развитие, вижте какво споделят Добромир Ганев - Управител на Форос и Полина Стойкова - Изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този път е различно. Това са четирите най-опасни думи в света на инвестициите според сър Джон Темпълтън – един от най-успешните инвестиционни мениджъри на 20. век. През последнит...

09 Юли, 2024
Медиите за нас
Полина Стойкова пред БНТ: Имотите продължават да поскъпват

Горещо лято за жилищното кредитиране и недвижимите имоти. Цените на жилищата с рекорден ръст - 16%. Това отчита НСИ за първото тримесечие.

Въпреки по-високите цени - ръст с близо 9 на 100 има и при сделките. Покупката на имот се улеснява и от продължаващите исторически ниски лихви по кредитите. Колко гореща е ситуацията в сектора и ще се стигне ли до прегряване на пазара?

08 Юли, 2024
Фирмени
Брокери на месец юли 2024

Горещ, активен, динамичен – такъв беше имотният пазар през изминалия месец, такива са и нашите топ брокери, които са до вас във всяка една стъпка от сделката. 🔥

📈 Изпратихме пореден силен месец за имотния пазар и навлизаме в не по-малко активните летни месеци, които през последните години се оформиха като върхови за пазара.

Активността и положителните ...

02 Юли, 2024

Изпратете запитване