Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Рилски Манастир продава и отдава под наем

Рилският манастир има специален статут на отделно селище, което е с население от около 65 души. Той се намира в югозападната част на България и е разположен в област Кюстендил. Манастирът е основан през десети век по горното течение на Рилска река от Свети Иван Рилски и днес е сред най-важните паметници на културата в страната, включен в списъка на ЮНЕСКО.

Манастирът се намира недалче от село Пастра. Построен е на пет етажа, като един от тях е приземен и там се намира музеят и магерницата. В Рилският манастир има много старопечатни книги, ръкописи и черковна утвар, икони и монети. Самият манастир е един от стоте национални туристически обекта в България.

Районът около Рилски Манастир предлага разнообразие от оферти за недвижими имоти. Има оферти за семейни къщи и вили, а също парцели земя. Тези, които имат имот около Рилския манастир и искат да го продадат, както и тези, които искат да закупят имот в района, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, където ще получат съдействие.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Рилски Манастир?

Изпратете запитване