Контакти
0

Недвижими имоти в района на Румянцево продава и отдава под наем

Село Румянцево се намира в Северна България в община Луковит и е част от Ловешка област. То носи името на местен поет и е разположено на двата бряга на река Златна Панега, в полите на Предбалкана. В центъра на селото има нов параклис с камбана, както и музей и къща паметник на архитектурата на поета Сергей Румянцев. Селото е известно с риболовния спорт по река Златна Панега, която извира от близкото село Златна Панега.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Румянцево включва оферти за селски къщи и семейни вили, както и парцели земя с различен статут. Оферти за апартаменти под наем и за продажба се предлагат в град Ловеч. В случай, че вие търсите да закупите имот в района или пък притежавате имот в село Румянцево, който искате да продадете, нашата агенция за недвижими имоти може да ви съдейства.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване