Контакти
0

Недвижими имоти в района на Ряхово продава и отдава под наем

Село Ряхово се намира в северната част на България, в област Русе. Основано още през римски времена като крепост на брега на река Дунав, селото има дълга и интересна история, като в близост се е водила битка в далечната 1916 година. Днес населението е селото е българско и изповядва православието. Традиционният народен събор на селото се провежда всяка година на 24 май. В района се изпълняват редица народни обичай, които са много интересни да бъдат видяни.

В село Ряхово и региона се предлагат най-различни имоти за продажба сред които семейни къщи и вили, както и парцели земя. Има и оферти за апартаменти под наем и за продан в град Русе. Цените на недвижимото имущество в района са разумни, а предлаганите оферти биха задоволили всеки вкус и бюджет. В случай, че вие търсите имот в района или вече притежавате имот тук, който искате да продадете, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви съдействаме.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване