Контакти
0

Недвижими имоти в района на Съдиево продава и отдава под наем

Село Съдиево се намира в югоизточната част на България и е част от община Айтос в Бургаска област. Разположено в равнина, селото е обградено от няколко ниски хълма, а почвата му е изключително подходяща за отглеждането на различни земеделски култури. В селото живеят по-малко от 400 души, които имат достъп до няколко хранителни магазина, кафене и редовен транспорт до градовете Айтос и до Бургас. В района има извор с минерална вода, която има лечебни свойства за третиране на болести на отделителната система и някои опорно-двигателни затруднения.

Село Съдиево предлага на купувачите оферти за парцели земя, както и подходящи семейни къщи и вили. Разбира се, оферти за апартаменти под наем и за продажба има в градовете Айтос и Бургас. Брокерите, които работят в нашата агенция за недвижими имоти могат да ви съдействат, в случай, че търсите подходящ имот за закупуване в село Съдиево или в случай, че разполагате с имот в района на селото, който искате да продадете.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване