Контакти
0

Недвижими имоти в района на Сатовча продава и отдава под наем

Част от Югозападна България, село Сатовча се намира в област Благоевград. Тук има няколко магазина и кафене, полицейски участък, училище и детска градина, както и читалище с библиотека. В района на селото са открити средновековно селище и некропол. Традиционният събор на село Сатовча се чества на 6 май.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Сатовча не е голямо. Офертите тук са главно за парцели земя, семейни къщи и вили. Оферти за апартаменти под наем и за продажба има в град Благоевград. Моля, свържете се с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и ще получите подходящи оферти в случай, че търсите да закупите имот в района. Ако пък вече сте собственик на имот в района и искате да го продадете, от нас ще получите съвети и съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване