Контакти
0

Недвижими имоти в района на Шипочано продава и отдава под наем

Разположено в западна България, село Шипочано е част в област Кюстендил. То се намира в Кюстендилската котловина, като наблизо тече река Струма, и е на 14 км от самия град Кюстендил. В съседство се намират селата Ръждавица, Дворище и Шишковци. Селото се намира на два склона и има южно изложение и мек климат. Името му произхожда от растението шипка. В селото се организират два черковни курбана.

В село Шипочано няма значително предлагане на недвижими имоти, като офертите които се предлагат са най-вече за семейни къщи и хубави вили, както и парцели земя. Апартаменти за продан и под наем се предлагат в град Кюстендил. Ако вие вече притежавате имот в село Шипочано, може да го предложите за продажба чрез нашата агенция за недвижими имоти и брокерите ни ще потърсят купувач. Цените в района са разумни.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване