Контакти
0

Недвижими имоти в района на Шишковци продава и отдава под наем

Село Шипковци се намира в Западна България, като е част от област Кюстендил. То е разположено в Кюстендилската котловина, като през него минава ЖП линията София – Кюстендил. Климатът тук е умерен, зимата е къса, а лятото продължително. В селото има кметство, читалище, библиотека, а също и църква, дом-паметник, къща музей и паметник на великият художник Владимир Димитров – Майстора.

Предлагането на недвижими имоти в село Шишковци включва оферти за семейни къщи, вили и парцели земя, които се предлагат на разумни цени. Оферти за апартменти за продан и под наем има в близкия град Кюстендил. В случай, че искате да инвестирате в имот тук или вече притежавате имот в района на селото, който искате да продадете, можете да се свържете с обучените брокери от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване