Контакти
0

Недвижими имоти в района на Синапово продава и отдава под наем

Разположено в Южна България, село Синапово е част от община Тополовград в област Хасково. Селото е известно с факта, че тук са живели и още живеят наследници на великия род на Капитан Петко Войвода. Тук има хубав православен храм, датиращ от 1834 година, а на 2 км от селото има останки от праисторическо селище и от антично селище. Районът е много хубав и спокоен. Ежегодния събор на селото се провежда на Илинден.

В село Синапово се предлагат различни имоти за продажба, а именно семейни къщи, вили за почивка, както и парцели земя за застрояване. Оферти за апартаменти под наем и за продажба могат да се намерят в градовете Тополовград и в Хасково. Професионална помощ на купувачите, както и на тези, които искат да продадат имота си в село Синапово, може да бъде предоставена от брокерите в нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване