Контакти
0

Недвижими имоти в района на Сираково продава и отдава под наем

Село Сираково е разположено в Североизточна България и е част от община Генерал Тошево в област Добрич. В селото живеят около сто души, които имат достъп до кметство и смесен магазин. Те се заминават предимно с животновъдство и земеделие. Ежегодният селски събор се провежда всяка година на 6 май, когато се събират семействата в селото.

В района на село Сираково се предлагат различни оферти за недвижими имоти. Сред тях има семейни къщи и вили, както и хубави парцели земя за застрояване. Тези, които искат да наемат или да закупят апартамент в района, следва да се насочат към градовете Генерал Тошево и Добрич. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да съдействат както на купувачите на имоти в района, така и на тези, които притежават вече имот тук и искат да го продадат. Те биха могли да ви дадат добър съвет относно цени, район и възможности за инвестиция.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Едноетажна къща с голям двор на 45 км от Враца Близо до гр. Враца Селски имот със спокойна локация и приятен изглед към хълмове и поля Селска къща (88 кв.м.) и двор (1600 кв.м.) с тиха локация в близост до малка борова гора и на около километър от микроязовир в спокойно село на 45 км от град Враца, на 60 км от ски курорт Пършевица, на 150 км от столицата София. Имотът е построен на хълм с приятна гледка към ...прочети повече
€ 4 500
88.00 m2 (51€/m2)
Тип на имота: Къщи
Сергей Пеловски Старши брокер, София
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване