Контакти
0

Недвижими имоти в района на Склаве продава и отдава под наем

В Югозападна България, недалече от град Сандански в област Благоевград се намира село Склаве. Жителите в селото са християни, а в селото има мъжка и женска фолклорна група, както и детска фолклорна група. Интересен факт е, че ежегодно в селото се организира панаир около средата на юни, които се провежда още от римско време. Днес той е свързан с борби и пазар за животни. Друго редовно събитие е съборът на черквата „Свети Дух“.

Село Склаве предлага на инвеститорите различни оферти за продажба на недвижими имоти. Тук има обяви за семейни къщи и вили за почивка, както и парцели земя за застрояване. Оферти за апартаменти, които се предлагат за продажба и под наем има в градовете Сандански и Благоевград. От нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат за намирането на подходящ имот за вас, съгласно вашия бюджет и търсене, както и да намерят купувач за притежаван от вас имот в района.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване