Контакти
0

Недвижими имоти в района на Скобелево продава и отдава под наем

Разположено в планински район в община Родопи в област Пловдив, село Скобелево е част от Южна България. То е основано през далечната 1878 година и се намира на 16 км от град Перущица и на 40 км от град Пловдив, като наблизо е пътя към хижа „Върховръх“. Селото се радва на уникална гледка към Стара Планина, Рила и Пирин и е заобиколено от борови гори. Районът е известен с произвеждането на екологично чисти малини, ягоди и картофи. В района има тракийска могила, останки от стара крепост, римски път. В началото на юни месец в селото се провежда традиционен събор.

В района на село Скобелево има недвижими имоти за продан, а именно семейни къщи и вили. Има и парцели земя с различна големина и възможност за застрояване или обработка. В селото няма предлагане на апартменти под наем и за продажба, но такива оферти има в градовете Перущица и Пловдив. Всички, които искат да закупят имот в района на село Скобелево или искат да продадат притежаван от тях имот тук, могат да се свържат с нашата агенция за недвижими имоти, където ще получат професионална помощ и съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване