Контакти
0

Недвижими имоти в района на Скрино продава и отдава под наем

Село Скрино е разположено в Западна България и е част от община Бобошево в област Кюстендил. Селото е известно като родното място на Свети Иван Рилски. То се намира на 90 км от столицата София в най-северната част на планина Влахина по пътя за Кулата. Село Скрино е обградено от хубава многовековна гора. Традиционният събор на селото се провежда на деня на Свети Иван Рилски, а именно на 19 октомври.

Предлагането на недвижими имоти в село Скрино включва оферти за семейни къщи и вили, но също и парцели земя за застрояване. Тук не се предлагат апартаменти за продажба и под наем. Такива могат да се намерят в град Кюстендил. Хората, които искат да закупят имот в района на село Скрино или пък искат да продадат притежаван от тях имот тук, могат да се свържат с нашата агенция за недвижими имоти, където ще получат професионална помощ и съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване