Контакти
0

Недвижими имоти в района на Славщица продава и отдава под наем

Село Славищица е разположено в северната част на България, като се намира в община Угърчин в Ловешка Област. В селото живеят преселници от Плевен, Тетевен, София, Горна Оряховица, Сливен и Долни Дъбник. Селото има планински релеф и през него минава река Калник. То граничи с гр. Угърчин, Село Сопот и село Български извор, както и селата Малка Желязна и Торос. Село Славищица се намира на 5 км от магистралата, свързваща столицата София и град Варна.

В селото има църква, а традиционният ежегоден празник се чества на Деня на Свети Дух през юни. В близост до селото, на 4 км в западна посока е разположена местността „Скока“, където има хубав водопад с вир и много риба, както и раци. На юг от селото има римски път, който започва от река Вит и води до село Сопот.

Районът е богат на различни недвижими имоти, като предлагането на оферти обхваща най-вече къщи и вили, както и парцели земя. В случай, че вашето търсене е за апартмент за покупка или под наем, такъв може да бъде намерен в град Ловеч. Ако пък притежавате имот в района на село Славищица и искате да го продадете, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат и в този процес. Цените в района са разумни, а инвестицията се счита за добра.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване