Контакти
0

Недвижими имоти в района на Славяни продава и отдава под наем

Разположено в северната част на страната, село Славяни е част от област Ловеч. Селото е основано след сливането на две близки села, а именно Сотево в долната част и Залково в горната част. Обединяването на двете села става след раждането на цар Симеон Втори, като селото е кръстено именно на него. В следвашите години селото е преименувано на Славяни. Днес в селото има население от около 700 души, които имат достъп до няколко хранителни магазина и кафене, както и редовен транспорт до град Ловеч.

Предлагането на недвижими имоти в района включва оферти за вили и къщи за продажба, както и оферти за парцели с различен статут, големина и предназначение. Ако вие искате да инвестирате в недвижим имот в село Славяни или в района или пък искате да продадете имот, който притежавате тук, можете да се свържете с нашите брокери от агенцията ни за недвижими имоти, които биха могли да ви помогнат с професионален съвет. Те биха могли да ви съдействат също и ако търсите да закупите или да наемете апартамент в град Ловеч.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване