Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Сливо поле продава и отдава под наем

В северната част на България, в област Русе, е разположено град Сливо Поле, което отстои на 5 км от река Дунав. Това е малък град, обявен за такъв през 2002 година, като разполага с няколко хранителни магазина и кафене, основно училище и полицейски участък. В самата община, която носи същото име, има възможности за развитие на речния транспорт чрез пристанището до село Ряхово. През самата община минава и главният път, който свързва градовете Силистра и Русе.

В община Сливо Поле се намира известна част от най-голямата защитена местност в България, а именно Калимок – Бръшлен. В самия град Сливо Поле е разположена и най-голямата фабрика на Балканския полуостров за производство на биогориво.

Пазарът на недвижими имоти в района на град Сливо Поле обхваща оферти за вили и семейни къщи, парцели земя и апартаменти. Районът се характеризира с добри имоти, предлагани на разумни цени. Брокерите, работещи в нашата агенция за недвижими имоти, могат да ви помогнат, като открият подходящ имот за покупка за вас или като намерят купувач на предлагат от вас имот за продажба. Свържете се с тях и те ще ви намерят добри оферти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Сливо поле?

Изпратете запитване