Контакти
0

Недвижими имоти в района на Сломер продава и отдава под наем

В община Павликени, в област Велико Търново, се намира хубавото село Сломер. Селото с с християнско население, като разполага с училище и детска градина, които към момента са затворени; както и със здравен кабинет, църква, три хранителни магазина, кафенета. Всеки петък в селото се провежда пазар. Предлага се и редовен транспорт до град Павликени и град Велико Търново.

Село Сломер е приятно селище с неголям брой жители, което предлага разнообразни оферти за недвижими имоти, сред които предложения за продажба на семейни къщи и вили, както и на парцели земя. Тук няма оферти за апаратаменти, като такива биха могли да бъдат намерени в градовете Павликени и Велико Търново. В случай, че вече сте си закупили имот в района и искате да го продадете, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти. Ние можем да организираме продажбата.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване