Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Сломер продава и отдава под наем

В община Павликени, в област Велико Търново, се намира хубавото село Сломер. Селото с с християнско население, като разполага с училище и детска градина, които към момента са затворени; както и със здравен кабинет, църква, три хранителни магазина, кафенета. Всеки петък в селото се провежда пазар. Предлага се и редовен транспорт до град Павликени и град Велико Търново.

Село Сломер е приятно селище с неголям брой жители, което предлага разнообразни оферти за недвижими имоти, сред които предложения за продажба на семейни къщи и вили, както и на парцели земя. Тук няма оферти за апаратаменти, като такива биха могли да бъдат намерени в градовете Павликени и Велико Търново. В случай, че вече сте си закупили имот в района и искате да го продадете, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти. Ние можем да организираме продажбата.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Сломер?
Продажба
изгодно
Двуетажна къща с обработваем двор близо до Павликени Близо до гр. Павликени Селска къща със стопански постройки на достъпен път в Дунавската хълмиста равнина Къща (100 кв.м.) с двор (1100 кв.м.) в центъра на китно село в средата на Дунавската хълмиста равнина, на 12 км от общинския център гр. Павликени, на 53 км от областния център гр. Велико Търново и на 41 км южно от гр. Свищов. Къщата е на два етажа, свързани помежду си с
€ 14 400
Площ: 100 м2  Двор: 1 100 м2
Тип на имота: Къща
Димитър Павлов Регионален мениджър, Велико Търново
1 от 1 резултата

Изпратете запитване