Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Смочан продава и отдава под наем

Разположено на поречието на река Осъм в Ловешка Област, село Смочан се намира една на 10 км от самия град Ловеч. Районът е известен с отглеждането на зърнени култури, лозови насаждения и животновъдството и пчеларството. На територията на селото има и голяма площ обработваема земя. Тук са били открити и находки от праисторическата епоха, както и железен меч от тракийско време. В днешни дни в селото живеят около 400 души, като има и много млади хора.

В близката местност „Лозята“ има няколко тракийски могили, където са открити различни бронзови и керамични, златни и стъклени накити, както и бойно снаряжение, и разбира се – монети. Недалеч от селото има се виждат и развалините на Смоченския манастир. Районът се радва на много красива природа и хълмист релеф, като тук може да бъде развит конен туризъм. В близост до селото минават реките Гостинка и Осъм, които предлагат отлични възможности за риболов.

В района на село Смочан има предлагане на оферти за семейни къщи и вили, а също и на парцели земя, върху които може да се стро или да се обработват. Апартаменти за продан и под наем има на разположение в град Ловеч. В случай, че ви искате да продадете притежаван от вас имот в района или пък искате да закупите такъв, то агенцията ни за недвижими имоти ще ви помогне с подходящи оферти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Смочан?

Изпратете запитване