Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Средец продава и отдава под наем

Разположен в полите на Странджа планина в югоизточната част на страната, град Средец е част от Бургаска област и се намира на брега на Средецка река и недалеч от Мандаренското езеро. В района на град Средец са развити търговията и промишлеността, услугите, селското стопанство. Тук има читалище с две библиотеки, училище и болница, полиция и съд, дом за стари хора, център за обществена подкрепа и настаняване.

Сред забележителностите тук са църква и три паметника, къща-музей, както и етнографски музей. На около 7 км от града е разположена местността „Божура“, където се намират туристическите центрове „Странджа“ и „Божура“. Традиционният съборна град Средец се чества на 23 септември, а два дена по-късно се организира рали крос. В последната неделя на февруари тук се чества кукеровден, а в края на май месец се организира фолклорен фестивал.

В град Средец има значително предлагане на недвижими имоти, сред които най-вече има семейни къщи и хубави вили, както и парцели земя. Има и известен брой апартаменти за продажба и под наем. Ако пък вече притежавате имот в град Средец, може да го предложите за продажба чрез нашата агенция за недвижими имоти и брокерите ни ще намерят купувач. Цените в района на град Средец са разумни, а предлагането на имоти би задоволило всеки вкус и бюджет.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Средец?
Продажба
Горски масив в района на гр. Средец, област Бургас Близо до гр. Средец , на пътя Средец - Елхово Е-79 Широколистна гора с граница на главен път Предлагаме на вашето внимание гора в района на гр. Средец и Странджа планина. Гората се намира близо до града и по-голямата част от нея - 372 дка граничи до главен път Е-79 Елхово – Бургас с лице от около 1,5 км на пътя. Другата част са три парцела близо до основната част и близо
при запитване
583 769.00 м2
Тип на имота: Гора
Стилиян Георгиев Старши брокер, Слънчев бряг
1 от 1 резултата

Изпратете запитване