Контакти
0

Недвижими имоти в района на Срем продава и отдава под наем

Разположено на левия бряг на река Тунджа в полите на Сакар планина, село Срем е част от Южна България и община Тополовград в област Хасково. Първите данни за селото датират от 1550-1560 година, като в началото селото е било построено на десния бряг на реката. В последствие заради турските войски, жителите били принудени да се крият в гората от другия край на реката и впоследствие се преселили там. В близост до селото минава Сремския пролом, който е красива местност със стръмни склонове и дълбок каньон.

Днес село Срем е приятно място за живеене, което привлича много чужденци, които са се заселили тук. Районът е известен с чистия си въздух, реката и красивата природа. На територията на селото има основно училище, детска градина и ясла, читалище и поща, но те не функционират. Към момента в селото има няколко хранителни магазина и кафене, като се предлага и редовен транспорт до Елхово, Тополовград и Хасково.

Недвижимите имоти за продан в района на село Срем включват семейни къщи и вили, а също и парцели земя с различна големина и съответно с възможност за застрояване или обработка. Оферти за апартменти под наем и за продажба на територията на селото няма, но такива оферти има в градовете Елхово, Тополовград и Хасково. Хората, които са планирали да закупят имот в района на село Срем или искат да продадат закупен от тях имот тук, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, където ще получат професионална помощ и съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване