Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победа за Атанас Фурнаджиев и БФС в УЕФА

2009-12-08   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Атанас Фурнаджиев е управляващ директор на "Форд Мото-Пфое”, председател на съвета на директорите на варненския „Пфое Мол” и управител на „КП Имобилиен”, която е собственик на "Белведере Холидей Клуб" в Банско.

Вече повече от 10 години той е отдаден и на развитието на българския футбол. Започва кариерата си в БФС като член и председател на Дисциплинарната комисия. След последния проведен конгрес е избран за вицепрезидент и член на Изпълкома.

Наскоро г-н Фурнаджиев получи признание за високото ниво на професионалните си качества от УЕФА. Той беше избран за член на Комисията по маркетинг към УЕФА, където председател е Франтишек Лоринец от Словакия. Борислав Михайлов ще изпълнява функциите на първи вицепрезидент на Съдийската комисия към УЕФА. Шеф на комисията е Анхел Мария Вияр от Испания. Михаил Касабов е член на Комисията “Хеттрик”, чийто председател е Алан Хансен (Дания). Ивайло Ивков продължава да членува в Апелативната комисия, където е и вицепрезидентът на централата Йордан Лечков. Председател е легендарният Франц Бекенбауер.
Съставите на комисиите на УЕФА имат мандат до 2001 година.

На откриването на първата сесия на УЕФА, Атанас Фурнаджиев получи златната значка на евроцентралата лично от Мишел Платини, който е настоящ президент на УЕФА.

Гениалният френски футболист прекара дълго време в разговори с управляващия директор на "Форд Мото-Пфое”, проявявайки интерес не само към настоящето състояние на българския футбол, но и към базата на националния тим на България.

Екипът на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС пожелава все повече бъдещи успехи на г-н Атанас Фурнаджиев и БФС в комисиите на УЕФА!

"Белведере Холидей Клуб" в Банско

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване