Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Пазарът на имоти преживява бум, невиждан отпреди кризата

2016-10-14   |  Investor.bg

Пазарът на имоти през тази година преживява бум, който не сме виждали отпреди кризата. Това коментира изпълнителният директор на агенцият аза имоти Bulgarian Properties Полина Стойкова в предаването “В развитие” на Bloomberg TV Bulgaria.
Още по темата
Търсенето и предлагането на жилища ще се уравновеси до година и половина

Средната цена на кв. м жилищна площ в София за първи път от кризата надвиши 800 кв.м към края на 2015 г., коментира тя.

Ръстът на цените продължава и през тази година, като средната цена за кв.м в София вече е дори над 900 евро (930 евро за третото тримесечие, според статистиката на агенцията).

Ръстът на цените на жилищата в столицата достига 15% към края на изминалото тримесечие спрямо същия период на миналата година, показват още данните на компанията.

Вижте целия разговор с Полина Стойкова

Вижте нашите оферти ново строителство


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване