Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ОББ сваля лихвите по жилищните кредити до 7%

2010-10-11   |  Монитор, 08.10.10

Преференциални лихвени нива от 7% в евро и 8% в лева обяви Обединена българска банка (ОББ) до 31 декември 2010 с новата си оферта „Първо жилище”. Тя важи за клиенти, които искат да закупят своето първо собствено жилище.

ОББ понижава лихвите по ипотечните си кредити за покупка на жилищен имот до 7,25% в евро и 8,25% в лева, при превод на работна заплата от страна на клиента в банката и заплащане на комунални услуги. Стандартният годишен лихвен процент за този тип кредити вече е 7,75% в евро и 8,75% в лева. Банката освобождава клиентите от такса за кандидатстване в периода 7 октомври - 31 декември 2010 г. за всички ипотечни кредити. Новите промени са в сила от 7 октомври и са част от политиката на ОББ за подобрение на условията по ипотечните кредити. От 2008 година досега банката непрекъснато намалява лихвените нива по кредитни продукти за физически лица и облекчава клиентите с по-ниски такси при кандидатстване.

ОББ предлага ипотечни кредити за покупка на жилище с размер до 500 хиляди лева или 250 хиляди евро и срок на изплащане до 35 години като максималната възраст на кредитополучателите към датата на издължаване на кредита вече е 70 години.

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване