Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Луксозна жилищна сграда във Видин впечатлява с елегантна визия

2009-09-14   |  Деси Бакърджиева, Строителство Имоти, 14.09.2009

В процес на реализация е проектът “Vidin Suites”. Това е новострояща се жилищна сграда, която се откроява с елегантност и лукс. Обектът е разположен на малка улица в тих жилищен квартал на Видин в близост до бул. “Симеон Велики”, който е сред главните пътни артерии на града и позволява лесен и бърз достъп до центъра. Комплексът е и само на няколко минути път с кола от историческата част, крепостта “Баба Вида” и множеството други архитектурни паметници и забележителности в района на крайдунавския град.

Инвеститор и строител на “Vidin Suites” е “Перфето Строй” ЕООД. Компанията си е създала отлична репутация през последните дванадесет години с множество построени сгради във Видин и региона. Обектът е проектиран от арх. Галя Антова. “Бългериан Пропертис” ООД е ексклузивната агенция за продажба на имоти.

Разгънатата застроена площ на луксозния проект е 3600 кв. м. Той включва 29 елегантни апартамента, разположени на пет жилищни етажа. Подземното ниво е предназначено за мазета. На партерния етаж се строят гаражи, като някои от тях са доста големи и могат да бъдат преустроени в офис или магазин.

В строителството на “Vidin Suites” се използват най-модерните енергийно ефективни материали и техники. В момента сградата е на Акт 15. Очаква се всички апартаменти да бъдат завършени до 31 декември 2009 г.


Vidin Suites

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване