Контакти
0

Недвижими имоти в района на Странджа продава и отдава под наем

Село Странджа се намира в югоизточната част на България, като се намира в община Болярово в област Ямбол. То е разположено е красив планински район в полите на Странджа планина, като е в непосредствена близост до границата с Турция. В селото живеят едва около 50 души, като има хранителен магазин и кафене, както и редовен транспорт. Районът предлага отлични възможности за организиране на лов.

Тъй като село Странджа е погранично и малко, тук няма голямо предлагане на имоти за продажба, но все пак има оферти за парцели земя, вили и семейни къщи. Обяви за апартаменти за продажба и под наем има в близкия град Ямбол. Цените на недвижимите имоти в района са доста разумни. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти биха могли да намерят подходящ имот за покупка за вас, както и да намерят купувачи на притежаван от вас имот в района, а именно къща, вила или парцел земя.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване