Контакти
0

Недвижими имоти в района на Струмяни продава и отдава под наем

Село Струмяни се намира в югозападната част на България и е част от област Благоевград. То е разположено на около километър от река Струма. Образувано е през 1970 година, след сливантео на село Микрево и Гара Огражден. В последствие село Микрево е отделено отново като самостоятелно село.

В село Струмяни и района се предлагат различни оферти за продажба на недвижими имоти, които се радват на разумни цени. Сред тях има най-вече семейни къщи и вили за почивка, но също и парцели земя. В близкия град Благоевград има и предлагане на апартаменти с различна големина, както и жилища под наем. Тези, които вече притежават имот в село Струмяни и региона и искат да го продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, откъдето ще получат нужното съдействие за сключването на сделка.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване