Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Суворово продава и отдава под наем

Град Суворово е разположен в североизточната част на България и е част от Варненска област. Той е близо до градовете Провадия, Девня и Вълчи дол. Градът се намира на 35 км от град Варна, на 55 км от град Добрич и на 60 км от град Шумен. В района на град Суворово релефът е равнинен, а земята плодородна. Тук има малко на брой жители, които имат на разположение няколко хранителни магазина и кафенета, като има и редовен транспорт до близките градове Провадия, Девня и Вълчи дол.

В града има още хубава църква, както и джамия, две библиотеки и читалище, исторически музей, смесен хор, група за автентичен фолклор и театрална група, а също професионална гимназия, основно училище и две начални училища. Районът е известен с производството на екологично чисти плодове и зеленчуци и с хубави възможности за туризъм и почивка. Традиционният събор на града се чества всяка година на 1 май.

Предлагането на недвижими имоти в района на град Суворово е разнообразно. Офертите представени от нашата агенция за недвижими имоти са най-вече за семейни къщи, вили и парцели земя. Освен това, тук се предлагат и апартаменти за продажба. Ако вие искате да закупите имот тук или притежавате имот, който искате да продадете, можете да се свържете с нашите брокери, които ще ви насочат и ще ви дадат професионални съвети.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Суворово?

Изпратете запитване