Контакти
0

Недвижими имоти в района на Таваличево продава и отдава под наем

Част от област Кюстендил, село Таваличево се намира в западната част на България в подножието на Конявската планина. То е разположено на около 17 км от град Кюстендил и се радва на южно изложение. Днес в селото има кметство и читалище с библиотека, няколко хранителни магазина и кафене, както и редовен автобусен транспортт. Ежегодният събор на селото се организира в деня на пролетното равноденствие.

Предлагането на имоти за продажба в района на село Таваличево не е голямо, но има хубави оферти за семейни къщи и вили, както и различни по големина и статут парцели земя за застрояване или обработване. В близост до село Таваличево се намира град Кюстендил, където има и добър избор на апартаменти за продажба и под наем. Цените на имотите в района на селото са разумни, което прави инвестициите тук добри. Тези, които искат да закупят имоти в района на селото или вече притежават имот тук, но искат да го продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване