Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Таваличево продава и отдава под наем

Част от област Кюстендил, село Таваличево се намира в западната част на България в подножието на Конявската планина. То е разположено на около 17 км от град Кюстендил и се радва на южно изложение. Днес в селото има кметство и читалище с библиотека, няколко хранителни магазина и кафене, както и редовен автобусен транспортт. Ежегодният събор на селото се организира в деня на пролетното равноденствие.

Предлагането на имоти за продажба в района на село Таваличево не е голямо, но има хубави оферти за семейни къщи и вили, както и различни по големина и статут парцели земя за застрояване или обработване. В близост до село Таваличево се намира град Кюстендил, където има и добър избор на апартаменти за продажба и под наем. Цените на имотите в района на селото са разумни, което прави инвестициите тук добри. Тези, които искат да закупят имоти в района на селото или вече притежават имот тук, но искат да го продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Таваличево?
Продажба
Двуетажна къща с двор на 17 км от Кюстендил Близо до гр. Кюстендил Селски имот в добро състояние със спокойна и живописна локация Търсите вашия нов дом сред живописната и чиста природа в област Кюстендил? Имаме атрактивно предложение за покупка на двуетажна къща (201 кв.м.) с двор (411 кв.м.) на достъпен път в село Таваличево, едва на 17 км североизточно от областния град Кюстендил. Къщата има слънчево
€ 119 995
Площ: 201 м2  Двор: 411 м2
Тип на имота: Къща
Стефан Абанозов Регионален Мениджър, Боровец
1 от 1 резултата

Изпратете запитване