Контакти
0

Недвижими имоти в района на Тепава продава и отдава под наем

Село Тепава се намира в Северна България и е част от област Ловеч. През него минава река Тепавка, която през горещите летни месеци пресъхва. Районът е екологично чист, а климатът тук е добър за деца с белодробни и различни имунни заболявания. Днес в селото живеят източноправославни християни, макар че към момента няма построен храм. Близо до селото се намира Додацката пещера, която има хоризонтална форма, както и пещерата „Кънчова върпина“, а на около 10 км от селото се намира и известната Деветашка пещера. Ежегодният събор на селото се провежда през последната неделя на октомври месец.

В село Тепава и региона се предлагат за продажба недвижими имоти сред които къщи за продан, семейни вили, както и парцели земя с различен статут и големина. Офертите за продажба на имоти са на прилични цени, а районът е спокоен и тих. В близкия град Ловеч, се предлагат също и апартаменти за продажба и под наем. Ако вие искате да закупите имот тук или вече притежавате имот, който искате да продадете, можете да се обърнете към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти за професионален съвет и помощ.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване