Контакти
0

Недвижими имоти в района на Тервел продава и отдава под наем

Град Тервел е разположен в североизточния район на България и е част от област Добрич. Той е в близост до град Дулово и има около 7000 жители. До 1942 година градът се е казвал Курт Бунар. Град Тервел е известен със скалните си манастири, а именно с манастира „ Гяур евлери“ до близкото село Балик, със скалната обител „Тарапаната“ пак до село Балик, както и с със скалния манастир „Асаревлери“ – също близо до село Балик, както и със скалния скат „Вълчанова стая“ до село Брестница.

Град Тервел е спокоен и тих град, където има всички нужни удобства за живеене. Тук се предлагат разнообразни оферти за продажба недвижими имоти сред които семейни вили и къщи, парцели земя с различен статут и големина, както и апартаменти. Цените на имотите за продажба са на прилични цени, а районът е приятен. Ако вие притежавате имот в град Тервел или искате да продадете имот притежаван от вас, можете да се обърнете към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти за професионален съвет и помощ.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Триетажна масивна обзаведена къща в гр. Тервел гр. Тервел Къща с пет спални, гараж и двор Триетажна масивна обзаведена къща, находяща се в гр. Тервел. Малко градче с население около 7000 души. Намира се в Източната Дунавска Равнина, на 40км. от Добрич и 90 км. от Варна. Къщата се състои от три етажа с обща площ от 234кв.м. като всеки етаж е по 78м2: • Първи етаж – ...прочети повече
€ 25 600
234.00 m2 (109€/m2)
Тип на имота: Къща
Красен Захариев Брокер, Варна
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване