Контакти
0

Недвижими имоти в района на Терзийско продава и отдава под наем

Село Терзийско е разположено в хълмиста местност в близост до град Сунгурларе, недалеч от селата Искра и Огнен. В центъра на селото има поща и чешма, а на 2 км от него е чешмата „Аврамовица“. В близост до селото се намира местността Лалика, където има много люляк и лалета с различни цветове. Недалеч от селото се намира връх Кръста, който е с височина 472 метра. Традиционният събор на село Терзийско се чества на 6 май.

Село Терзийско разполага с оферти за продажба на недвижими имоти, като това са главно селски къщи, семейни вили, както и парцели земя. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат с намирането на подходящ имот за вас в района, както и с продажбата на притежаван от вас имот, който искате да продадете. Те биха могли да ви дадат съвети относно цена, местоположение и други.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване