Контакти
0

Недвижими имоти в района на Торос продава и отдава под наем

Село Торос е разположено в Северна България и е част от община Луковит в Ловешка област. То се намира в долина на левия бряг на река Вит, като е обградено от хълмове с гори и лозя. Благодарение на климатичните условия, както и на почвата, районът е подходящ за отглеждане на овощни дръвчета и ягоди, както и на зеленчуци. В селото е развито и млечното говедовъдство като има две селскостопански кооперации.

Село Торос има също читалище с голяма библиотека, ново училище, както и православна църква и джамия, която към момета не работи. Традиционният събор на селото се чества през есента, на Кръстовден, като се организира панаир.

В района на село Торос се предлагат за продажба разнообразни оферти за недвижими имоти. Те включват най-вече семейни къщи и вили за почивка, както и парцели земя. Предлагането на апартаменти за продажба и под наем тук няма, но такива оферти има в близкия град Ловеч. Професионалистите от нашата агенция за недвижими имоти биха могли да ви съдействат при намирането на подходящ имот за вас, а също и в случай че вие вече притежавате имот в района, но искате да да продадете.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване