Контакти
0

Недвижими имоти в района на Трекляно продава и отдава под наем

Разположено в Западна България, село Трекляно е част от област Кюстендил. То се намира в географска област Краище, като е недалеч от границата със Сърбия. Отстои на 40 км от град Кюстендил и от град Трън, като е на 100 км от столицата София. Селото се намира в планински район, като е на 15 км от връх Милевец, а през селото минава Треклянската река, която се влива в река Струма. То има разпръсната структура и се състои от шестнадесет махали.

Село Трекляно е известно с изворите си, като най-големият постоянен извор е Врело, водата на който се е изполвала за задвижване на воденици. В споменатата Треклянска река има пъстърва, клен и мряна. Селото има масиви от черен бор и букови гори. В селото днес има читалище и кметство, гимназия и поща, художествена галерия, няколко пещери в южната му част. Традиционният селски събор се организира в края на август, а през май се прави събор за надпяване.

В района на село Трекляно се предлагат множество имоти за продажба. Сред тях има интересни парцели земя за застрояване или обработване, вили за почивка и семейни къщи. Офертите имат разумни продажни цени и биха задоволили потребностите, както и бюджета на купувачите. Ако вие вече притежавате имот в село Трекляно и искате да го продадете, можете лесно да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и брокерите ни ще ви помогнат да намерите купувач.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване