Контакти
0

Недвижими имоти в района на Триград продава и отдава под наем

Триград е приятно село в Южна България, което е част от община Девин в Смолянска Област. В селото живеят християни и помаци, като има малка църква и джамия. Освен това, в селото има още кметство и основно училище, читалище и музей на мечката. До селото се намират Ягодинската пещера и пещерата Дяволското гърло, както и Триградското ждрело. В началото на август в село Триград се организира фестивал на Орфическите мистерии, а освен това се почитат празниците Сределято и Предой.

Село Триград и региона предлагат за продажба разнообразни недвижими имоти от най-различно естество. Тук има оферти за семейни вили и къщи за продан, а също и парцели земя с различен статут и големина. Офертите за продажба на недвижими имоти са най-различни, а самият район е спокоен и тих, като търсените цените са изгодни. В градове до селото – Девин и Смолян, се предлагат също апартаменти за продажба и под наем. Ако вие искате да закупите имот тук или вече притежавате имот, но искате да го продадете, то вие можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви помогнем с професионален съвет и консултация.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване