Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Тутракан продава и отдава под наем

Град Тутракан се намира в североизточната част на България, като е част от област Силистра. Той е разположен на брега на река Дунав и населението му е около 10 000 жители. Градът се намира на около 60 км от град Русе и от град Силистра, като отстои на 74 км от град Разград. В града има пристанище, което спомага за транспорта и комуникациите в района. Сред редовните събития организирани тук са кайсиевата фиеста през юли, възспоменателните тържества за загиналите в битки в района през септември и празника на река Дунав през август.

Сред обществените институции тук се нареждат исторически музей, обреден дом, две училища, защитена местност, а също етнографски музей и експозиция „Тутраканска епопея“. Има и хубав архитектурен ресерват, който се нарича „Рибарска махала“ и се намира брега на река Дунав, до църквата „Свети Николай“. Сред другите забележителности, които следва да се споменат са защитената местност „Калимок – Бръшлен“, която е важно за орнитологията място, а също защитените местности „Пожаревски острови“ и „Сая кулак“, местността „Стената“, както и местността „Блатен кипарис“, която е единственото находище на блатен кипарис в страната.

Предлагането на имоти в района на град Тутракан включва оферти за семейни къщи и вили за почивка, апартаменти за продажба и под наем, както и подходящи парцели земя за застрояване или обработване. Търсените цени на имотите в района на селото са разумни, което прави инвестицията тук печеливша. Тези, които искат да закупят имоти в района на града или вече притежават имот тук, но желаят да го продадат, могат да се свържат с професионалните брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Тутракан?

Изпратете запитване