Контакти
0

Недвижими имоти в района на Угърчин продава и отдава под наем

Град Угърчин се намира в Северна България и е част от област Ловеч. Той е недалеч от язовир Сопот, като е разположен в котловина обградена от хълмове в Предбалкана по поречието на река Каменица. Град Угърчин отстои на 33 км от град Ловеч, както и на 28 км от град Луковит. Град Угърчин граничи със селата Катунец и Каленик, Микре и Сопот, Торос и Дерманци, като терена му е полубалкански, характеризиращ се с голи и гористи хълмове.

Предлагането на недвижими имоти в района на град Угърчин е разнообразно, като офертите са добри и биха задоволили всеки вкус и бюджет. Професионалните брокери от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви предоставят най-вече обяви за къщи и вили, като има и оферти за парцели земя с различен статут и големина. Предлагане на оферти за апартаменти за продажба и жилища под наем има в близкия град Ловеч. Освен съдействие при закупуването на имот, нашите брокери могат да ви консултират и при желание да продадете притежаван от вас имот в района.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване